Breed inzetbaar!


30Something is op zijn puurst ‘unplugged’!

5 ervaren muzikanten die bekend repertoire speciaal hebben bewerkt in akoestische arrangementen met meerstemmige zang. 30Something heeft kwaliteit en muziekbeleving hoog in het vaandel staan en zoekt de interactie met het publiek op! Prima geschikt voor gelegenheden zoals kleinere festivals, restaurants of (tuin)feesten, borrels & recepties. Maar natuurlijk past ’30Something Unplugged’ ook prima in muziekkroegen!


Nee…de naam zegt niets over onze leeftijden…voor sommigen van ons helaas al ruimschoots niet meer.. Het was de 30e verjaardag van ‘Patries, de manager’ die ons inspireerde..

Wij kennen elkaar inmiddels enkele jaren uit vorige bandformaties, waaronder Scrooge, en ons doel is duidelijk: knalgoede muziek en veel lol maken!
Het repertoire van 30Something kun je het beste omschrijven als een mix van rock & pop; waarbij we er steeds een vette 30Something saus over heen gieten…30Something is ook ‘unplugged’ in te zetten! Zelfde bandsamenstelling, vergelijkbaar repertoire, maar alles speciaal bewerkt in akoestische arrangementen. Prima geschikt dus voor wat kleinere of rustigere gelegenheden zoals diners, recepties, restaurants of (tuin)feesten. Maar natuurlijk past ’30Something Unplugged’ ook prima in kroegen! Ook kan desgewenst een mix van ‘plugged’ en ‘unplugged’ sets worden georganiseerd!